Kapsalon souvlaki-stijl

Kapsalon of souvlaki? Combineer ze in deze Griekse kapsalon! Met knapperige airfryer-krieltjes, gekruid vlees en frisse toppings geef je een verrassende twist aan het klassieke kapsalonrecept.

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 15 minuten
  • hoofdgerecht
Kapsalon souvlaki-stijl

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de airfryer voor op 200°C. Schep de krieltjes om met 1 el olie en verdeel over het mandje van de airfryer. Bak in ca. 12 min. goudgeel en gaar. Schep halverwege om. Snijd intussen de uien in halve ringen.

Stap 2

Verhit de rest van de olie in een wok of hapjespan en bak de kip met de oregano, knoflookpoeder, ½ van de ui, zout en peper 4 min. op een middelhoge warmtebron. Voeg de roerbakgroenten toe en bak 4 min. mee. Schep regelmatig om.

Stap 3

Verdeel de krieltjes over de borden. Schep de kip met groenten erop. Verdeel de sla erover. Besprenkel met de tzatziki en garneer met de rest van de ui.

Voedingswaarden

Energie407 kcal
Vetten15 g
waarvan: verzadigd vet4 g
Koolhydraten41 g
waarvan: suikers0 g
Vezels9 g
Eiwitten23 g
Zout1.5 g

Trefwoorden

familiedoordeweekkipairfryer

Tips

Je kunt de krieltjes ook in een koekenpan bereiden. Verhit de olie in een koekenpan en bak in ca. 10 min. goudgeel en gaar. Schep regelmatig om.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.