Kaneelbroodjes

  • gemiddeld
  • 15 minuten
  • lunch
Kaneelbroodjes

Ingrediënten

12 stukken

Pre-voorbereiding

Meng de bloem met een mespunt zout, de suiker, gist, boter en melk. Kneed dit in circa 5 minuten tot een soepel deeg. Laat afgedekt 35-40 minuten rijzen op een warme plaats tot de hoeveelheid ongeveer verdubbeld is. Meng de ingrediënten voor de vulling. Kneed het deeg kort door en rol het op een met bloem bestoven werkvlak uit tot een lap van circa 30x40 cm. Bestrijk met de vulling en rol de deeglap in de lengte, vanaf de lange zijde, op. Snijd de rol in 12 plakken van circa 3 cm dik en leg ze in de muffinvorm. Laat onder folie nog circa 20 minuten rijzen.

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 200ºC. Bak de kaneelbroodjes in de oven in 15-17 minuten goudbruin en gaar.

Voedingswaarden

Energie320 kcal
Vetten12 g
waarvan: verzadigd vet7 g
Koolhydraten46 g
waarvan: suikers0 g
Vezels2 g
Eiwitten7 g
Zout0 g

Trefwoorden

familieweekendontbijtbrunchbroodspeciale dagenkerstkinderenhigh teaklein gebakwinterlunchherfst

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.