Kalkoenragout met cranberry's
- 4 personen
- eenvoudig
- 30 minuten
- voorgerecht
Ingrediënten
4 personen
Bereidingswijze
Stap 1
Verhit het bakproduct en fruit hierin de sjalotjes.
Stap 2
Voeg de kalkoenblokjes toe en bak rondom lichtbruin.
Stap 3
Giet de fond erbij en roer de tijm, cranberry's en het citroensap erdoor. Stoof circa 15 minuten zachtjes met het deksel op de pan.
Stap 4
Roer de kookroom erdoor en bind de ragout met maizena of allesbinder. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 5
Serveer in een ragoutbakje naar keuze.
Voedingswaarden
Energie345 kcal
Vetten18 g
waarvan: verzadigd vet8 g
Koolhydraten10 g
waarvan: suikers0 g
Vezels0 g
Eiwitten33 g
Zout0 g