Kabeljauw met een mosterdkorstje
Wil je weten hoe je een kabeljauw met korstje maakt? Gebruik dan dit recept! Dit gerecht staat binnen een half uur op tafel. Lekker én snel dus. Eet smakelijk!
- 4 personen
- gemiddeld
- 30 minuten
- hoofdgerecht
Ingrediënten
Bereidingswijze
Stap 1
Vermaal de geroosterde boterhammen in de keukenmachine met de mosterd, kruiden en 50 gram boter tot een fijn mengsel.
Stap 2
Verwarm de oven op 180°C.
Stap 3
Bestrooi de visfilets rondom met zout en peper en leg ze in een met olie ingevette ovenschaal. Bedek ze met het kruidenmengsel.
Stap 4
Bak de kabeljauw in de oven in circa 20 minuten gaar en goudbruin.
Stap 5
Was de aardappelen goed en kook ze in ruim kokend water met wat zout in circa 20 minuten gaar.
Stap 6
Vermeng de rest van de boter met citroenrasp en -sap en voeg wat zout en peper toe.
Stap 7
Schep de boter door de aardappelen en serveer deze met de vis. Garneer eventueel met nog wat groene kruiden.