Kabeljauw met een mosterdkorstje

Wil je weten hoe je een kabeljauw met korstje maakt? Gebruik dan dit recept! Dit gerecht staat binnen een half uur op tafel. Lekker én snel dus. Eet smakelijk!

  • 4 personen
  • gemiddeld
  • 30 minuten
  • hoofdgerecht
Kabeljauw met een mosterdkorstje

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Vermaal de geroosterde boterhammen in de keukenmachine met de mosterd, kruiden en 50 gram boter tot een fijn mengsel.

Stap 2

Verwarm de oven op 180°C.

Stap 3

Bestrooi de visfilets rondom met zout en peper en leg ze in een met olie ingevette ovenschaal. Bedek ze met het kruidenmengsel.

Stap 4

Bak de kabeljauw in de oven in circa 20 minuten gaar en goudbruin.

Stap 5

Was de aardappelen goed en kook ze in ruim kokend water met wat zout in circa 20 minuten gaar.

Stap 6

Vermeng de rest van de boter met citroenrasp en -sap en voeg wat zout en peper toe.

Stap 7

Schep de boter door de aardappelen en serveer deze met de vis. Garneer eventueel met nog wat groene kruiden.

Voedingswaarden

Energie525 kcal
Vetten34 g
waarvan: verzadigd vet20 g
Koolhydraten31 g
waarvan: suikers0 g
Vezels0 g
Eiwitten23 g
Zout0 g

Trefwoorden

familieweekendvaderdagvismoederdag

Tips

Neem voor de groene kruiden peterselie, bieslook, kervel en basilicum.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.