Kaasschnitzels met aardappeltjes en salade

Dit vegetarische recept met kaasschnitzels en aardappeltjes is voordelig, lekker én snel. Wat wil je nog meer?

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 25 minuten
  • hoofdgerecht
Kaasschnitzels met aardappeltjes en salade

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verhit de helft van de olie in een grote koekenpan en bak de aardappelpartjes op een middelhoge stand in 20 min. goudgeel. Schep regelmatig om en bestrooi met zout en peper.

Stap 2

Snijd intussen de tomaten in partjes en laat de zilveruitjes uitlekken. Meng de tomaat, uitjes en sla in een kom en besprenkel met de dressing en peper.

Stap 3

Verhit de rest van olie in een koekenpan en bak de schnitzels op een middelhoge stand 4 min. Keer halverwege. Serveer de aardappeltjes met de salade en schnitzels.

Voedingswaarden

Energie708 kcal
Vetten38 g
waarvan: verzadigd vet11 g
Koolhydraten80 g
waarvan: suikers0 g
Vezels9 g
Eiwitten26 g
Zout2.1 g

Trefwoorden

familiedoordeweekZonder vlees of visvegetarischbudget

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.