Kaasfondue met winterbok en tijm

De februari-dip? Vergeten! Maak het gezellig en kruip met je favoriete gezelschap rond een pan kaasfondue.

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 20 minuten
  • hoofdgerecht
Kaasfondue met winterbok en tijm

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Bereid de kaasfondue volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Stap 2

Snijd de winterpenen in plakjes van 1 cm. Snijd de bieten in partjes. Snijd de witlof in de lengte in parten van ½ cm. Snijd het stokbrood in plakjes.

Stap 3

Voeg het bier en de tijmblaadjes toe aan de kaasfondue en roer tot een romige fondue. Breng op smaak met peper.

Stap 4

Serveer de kaasfondue met de groenten en het stokbrood.

Voedingswaarden

Energie1033 kcal
Vetten42 g
waarvan: verzadigd vet25 g
Koolhydraten57 g
waarvan: suikers0 g
Vezels6 g
Eiwitten37 g
Zout3 g

Trefwoorden

familieweekendspeciale dagenklaar in 20 minutenZonder vlees of visvegetarischwinterleftoversfonduekaas

Tips

Ook gekookte spruiten, geroosterde stukjes pompoen of pastinaak zijn heerlijk in de kaasfondue.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.