Italiaanse plaattaart

Ga uit je plaat met deze taart! Met pesto, tomaten en burrata, geïnspireerd op de smaken uit Italië. Ook leuk om te maken met de kids!

  • 4 personen
  • gemiddeld
  • 15 minuten
  • hoofdgerecht
Italiaanse plaattaart

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 200°C. Rol het deeg met het bakpapier uit op een bakplaat en besmeer met de passata. Laat 1 cm van de rand vrij.

Stap 2

Meng de olie met de oregano en breng op smaak met zout en/of peper. Beleg de taart met de groenten en besprenkel met de kruidenolie. Bak in 25 min. in het midden van de oven lichtbruin en gaar.

Stap 3

Verdeel de burrata in stukken erover en besprenkel met de pesto.

Voedingswaarden

Energie549 kcal
Vetten37 g
waarvan: verzadigd vet16 g
Koolhydraten41 g
waarvan: suikers0 g
Vezels4 g
Eiwitten11 g
Zout2.1 g

Trefwoorden

familiedoordeweekZonder vlees of vishartige taarten

Tips

Lekker met een salade met rucola en tomaat.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.