Italiaanse bruiloftsoep

Culinaire liefde! Deze soep wordt niet gegeten bij Italiaanse bruiloften, maar de naam verwijst naar het huwelijk van smaken van de groenten en gehaktballetjes.

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 30 minuten
  • hoofdgerecht
Italiaanse bruiloftsoep

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verwijder het vel van de worsten en draai kleine balletjes van het worstvlees. Verhit de boter in een soeppan en bak de balletjes rondom lichtbruin. Snijd intussen de knolselderij in blokjes van 2 cm en snijd de prei in ringen.

Stap 2

Neem de balletjes uit de pan en houd apart. Voeg de groenten toe aan het bakvet en bak 5 min. op een middelhoge stand. Roer regelmatig.

Stap 3

Voeg de bouillon toe en breng aan de kook. Voeg de balletjes toe, breek de spaghetti in stukjes boven de pan en roer door. Laat 10 min. zachtjes koken. Voeg de laatste 5 min. de boerenkool toe.

Stap 4

Serveer de soep in diepe borden.

Voedingswaarden

Energie559 kcal
Vetten29 g
waarvan: verzadigd vet12 g
Koolhydraten57 g
waarvan: suikers0 g
Vezels6 g
Eiwitten25 g
Zout3.6 g

Trefwoorden

familieweekenddoordeweekkinderensoepbudget

Tips

Lekker met platte peterselie.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.