Huisgemaakte tiramisu

  • 8 personen
  • eenvoudig
  • 30 minuten
  • nagerecht
Huisgemaakte tiramisu

Ingrediënten

8 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Zet een dubbele espresso of een sterk kopje koffie. Giet deze in een diep bord en schenk er een scheutje Amaretto bij.

Stap 2

Klop de slagroom en de suiker met de mixer tot de slagroom stevig en luchtig is. Roer dan de mascarpone glad in een kom en voeg deze bij de slagroom. Roer tot je een gladde massa hebt.

Stap 3

Doop de lange vingers in de koffie en leg ze dan op de bodem van de ovenschaal. Herhaal dit tot de bodem is bedekt.

Stap 4

Smeer een dikke laag van het mascarpone mengsel over de lange vingers.

Stap 5

Herhaal stappen 3 en 4 tot het mascarpone mengsel op is of de schaal vol is.

Stap 6

Zet dan de tiramisu voor een paar uur in de koelkast. Als de tiramisu goed gekoeld is snijdt het gemakkelijker.

Stap 7

Strooi voor het serveren een laagje cacaopoeder over de tiramisu.

Voedingswaarden

Geen voedingswaarden beschikbaar

Trefwoorden

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.