Hotdogs

Het leukste van hotdogs maken? De toppings! Zet alle toppings op tafel en laat iedereen zelf kiezen.

  • 4 personen
  • gemiddeld
  • 30 minuten
  • hoofdgerecht
Hotdogs

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Snijd 1,5 rode ui in halve ringen. Snipper de rest fijn. Breng 5 eetl. azijn, 4 eetl. water, suiker en zout aan de kook. Schenk in een kommetje

Stap 2

Verhit 1 eetl. olie in een koekenpan en bak de worsten op een lage tot middelhoge stand in ca. 15 min. gaar. Keer regelmatig.

Stap 3

Snijd intussen de paprika in stukjes en de knoflook uit de pot geroosterde paprika's fijn. Meng met de gesnipperde ui, rest van de olie en de rest van de azijn in een kom. Breng op smaak met zout en peper.

Stap 4

Meng voor de salade de wortel met de spitskool en dressing. Zet samen met de gemarineerde ui, paprikasalsa en andere toppings op tafel.

Stap 5

Snijd de pistolets aan de bovenkant over de lengte in. Leg in elk broodje een worst en maak af met de gewenste toppings.

Voedingswaarden

Energie650 kcal
Vetten34 g
waarvan: verzadigd vet10 g
Koolhydraten57 g
waarvan: suikers0 g
Vezels6 g
Eiwitten26 g
Zout3.7 g

Trefwoorden

vleesweekendbrood

Tips

In plaats van braadworsten met spek kun je ook runderbraadworsten, chipolata, knakworsten of vega worsten gebruiken.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.