Hollandse garnalencocktail

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 0 minuten
  • voorgerecht
Hollandse garnalencocktail

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Schil de appels en snijd deze in plakken van 0.5 cm tot aan het klokhuis. Leg de plakken appel op elkaar en snijd deze tegelijk in repen van 0.5 cm. Snijd de repen daarna in blokjes.

Stap 2

Vermeng de blokjes appel met de garnalen en maak deze op smaak met 2 eetlepels g’woon cocktailsaus en een beetje peper uit de molen.

Stap 3

Verdeel de sla over de cocktail glazen, zorg ervoor dat een blaadje sla zichtbaar uitsteekt op de rand van het cocktailglas.

Stap 4

Verdeel de garnalen met appel over de glazen.

Stap 5

Maak 8 mooie avocadobolletjes en leg in elk glas 2 bolletjes avocado. Geen Parisiënne boor? Schep met een theelepeltje halfronde bolletjes.

Stap 6

Garneer met een partje citroen en serveer met verse toast.

Voedingswaarden

Geen voedingswaarden beschikbaar

Trefwoorden

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.