Hele maiskolf van de bbq

Zo’n lekkere, boterzachte maiskolf hoort erbij tijdens een avondje barbecueën. Maar hoe bereid je nou een hele maiskolf van de barbecue? Wij helpen je!

  • 4 personen
  • gemiddeld
  • 25 minuten
  • bijgerecht
Hele maiskolf van de bbq

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Steek de barbecue aan.

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Kook de maiskolven circa 15 minuten voor in water met zout.

Stap 2

Gril de maiskolven circa 5 minuten op het rooster van de barbecue. Keer regelmatig.

Stap 3

Smeer de mais in met de mayonaise en bestrooi rondom met de kurkuma, garam masala, ui, limoenrasp, rode peper en uitjes. Lekker met een partje limoen erbij.

Voedingswaarden

Energie385 kcal
Vetten25 g
waarvan: verzadigd vet3 g
Koolhydraten29 g
waarvan: suikers0 g
Vezels7 g
Eiwitten6 g
Zout1 g

Trefwoorden

weekendlentezomerbbqZonder vlees of visgroente bijgerechtvegetarisch

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.