Groentesoep met krokante soepstengels

  • 4 personen
  • gemiddeld
  • 90 minuten
  • hoofdgerecht
Groentesoep met krokante soepstengels

Ingrediënten

4 personen

Bereidingswijze

Stap 1

Zeef de soep, schep het vlees uit de zeef en gebruik de bouillon als basis. Meng voor de vulling het gehakt met de gehaktkruiden en vorm er kleine balletjes van.

Stap 2

Schep de wortel, ui, prei, bloemkool en sperziebonen door de bouillon en laat 10 minuten zachtjes koken.

Stap 3

Schep de gehaktballetjes en vermicelli erdoor en kook zachtjes 5 minuten. Voeg de rest van de bladselderij met de eventueel iets kleiner gesneden runderpoulet toe aan de soep.

Voedingswaarden

Energie690 kcal
Vetten38 g
waarvan: verzadigd vet17 g
Koolhydraten47 g
waarvan: suikers0 g
Vezels5 g
Eiwitten38 g
Zout7.7 g

Trefwoorden

weekenddoordeweeksoeplunch

Tips

Bespaar tijd en gebruik een pot runderbouillon met vlees voor deze groentesoep met krokante soepstengels.Vervang in deze groentesoep met korkante soepstengels de diverse groenten voor de vulling door 400 gram grof gesneden soepgroenten.

Cookies en Poiesz

Deze website gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Functionele cookies zijn nodig voor een goede werking van de website. Wilt u weten hoe we met privacy omgaan? Zie ons privacy statement.