Groentenkoekjes
Lekker als snack of bijgerecht: deze zelfgemaakte groentenkoekjes. Heerlijk om te serveren met een frisse yoghurtdip.
- 4 personen
- gemiddeld
- 25 minuten
- bijgerecht
Ingrediënten
Bereidingswijze
Stap 1
Meng de winterpeen, courgette, ui, knoflook, eieren, bloem, komijnpoeder, zout en peper goed door elkaar. Dep de feta droog met keukenpapier. Verkruimel de feta en voeg toe aan het beslag.
Stap 2
Verhit een laagje zonnebloemolie in een koekenpan met antiaanbaklaag op middelhoge stand. Schep met een lepel kleine hoopjes beslag in de hete olie en druk ze iets platter tot ze gelijk van dikte zijn. Bak 2-3 minuten per kant goudbruin. Laat uitlekken op een bord met keukenpapier.
Stap 3
Meng intussen voor de saus de Griekse yoghurt met dille en breng op smaak met zout en peper. Serveer de koekjes met de saus.