Groentenkoekjes

Lekker als snack of bijgerecht: deze zelfgemaakte groentenkoekjes. Heerlijk om te serveren met een frisse yoghurtdip.

  • 4 personen
  • gemiddeld
  • 25 minuten
  • bijgerecht
Groentenkoekjes

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Meng de winterpeen, courgette, ui, knoflook, eieren, bloem, komijnpoeder, zout en peper goed door elkaar. Dep de feta droog met keukenpapier. Verkruimel de feta en voeg toe aan het beslag.

Stap 2

Verhit een laagje zonnebloemolie in een koekenpan met antiaanbaklaag op middelhoge stand. Schep met een lepel kleine hoopjes beslag in de hete olie en druk ze iets platter tot ze gelijk van dikte zijn. Bak 2-3 minuten per kant goudbruin. Laat uitlekken op een bord met keukenpapier.

Stap 3

Meng intussen voor de saus de Griekse yoghurt met dille en breng op smaak met zout en peper. Serveer de koekjes met de saus.

Voedingswaarden

Geen voedingswaarden beschikbaar

Trefwoorden

familieweekendspeciale dagenkerstgroente bijgerechtvegetarischborrelhapjeborrelleftovers

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.