Groene pancakes

Je wilt eigenlijk iedere dag wel ontbijten met pannenkoeken! Deze pannenkoeken zijn niet alleen gezond, ze zien er ook nog eens feestelijk uit op je bord.

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 20 minuten
  • lunch
Groene pancakes

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Pureer in een blender de spinazie met de sojadrink, 2 eetlepels ahornsiroop en citroensap.

Stap 2

Meng de bloem met de kaneel en het bakpoeder in een kom. Giet het spinaziemengsel erbij en roer tot een glad beslag.

Stap 3

Verwarm de frambozen met 2 eetlepels ahornsiroop en prak ze fijn met een vork.

Stap 4

Verhit 3 eetlepels olie in een koekenpan en bak pannenkoekjes van het beslag. Giet tussendoor extra olie erbij als de pan te droog wordt. Schep de frambozen op de pannenkoeken en giet de rest van de ahornsiroop erover.

Voedingswaarden

Energie415 kcal
Vetten15 g
waarvan: verzadigd vet2 g
Koolhydraten58 g
waarvan: suikers0 g
Vezels4 g
Eiwitten11 g
Zout0.1 g

Trefwoorden

familieweekendontbijtbrunchklaar in 20 minutenpannenkoekenkinderenkleurlunchveganistisch

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.