Groene pancakes
Je wilt eigenlijk iedere dag wel ontbijten met pannenkoeken! Deze pannenkoeken zijn niet alleen gezond, ze zien er ook nog eens feestelijk uit op je bord.
- 4 personen
- eenvoudig
- 20 minuten
- lunch
Ingrediënten
Bereidingswijze
Stap 1
Pureer in een blender de spinazie met de sojadrink, 2 eetlepels ahornsiroop en citroensap.
Stap 2
Meng de bloem met de kaneel en het bakpoeder in een kom. Giet het spinaziemengsel erbij en roer tot een glad beslag.
Stap 3
Verwarm de frambozen met 2 eetlepels ahornsiroop en prak ze fijn met een vork.
Stap 4
Verhit 3 eetlepels olie in een koekenpan en bak pannenkoekjes van het beslag. Giet tussendoor extra olie erbij als de pan te droog wordt. Schep de frambozen op de pannenkoeken en giet de rest van de ahornsiroop erover.