Groene gnocchi-schotel
Lekker, het staat snel in de oven en het is ook niet moeilijk om te maken: een gnocchi ovenschotel. Lekker met spinazie, roomkaas en bosui!
- 4 personen
- eenvoudig
- 20 minuten
- hoofdgerecht
Ingrediënten
Bereidingswijze
Stap 1
Kook de gnocchi circa 5 minuten in water met zout. Verhit de olie in de koekenpan en bak hierin de uien circa 5 minuten op middelhoge stand. Voeg de knoflook en spinazie toe en bak 2 minuten. Verwarm de oven voor op 180ºC.
Stap 2
Meng intussen de bosui met de roomkaas en de helft van de room. Roer glad. Voeg de rest van de room toe en roer goed. Breng op smaak met nootmuskaat.
Stap 3
Voeg de gnocchi en het roommengsel toe aan de pan en meng goed. Bestrooi met de kaas en bak circa 15 minuten in de oven.