Groene gnocchi-schotel

Lekker, het staat snel in de oven en het is ook niet moeilijk om te maken: een gnocchi ovenschotel. Lekker met spinazie, roomkaas en bosui!

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 20 minuten
  • hoofdgerecht
Groene gnocchi-schotel

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Kook de gnocchi circa 5 minuten in water met zout. Verhit de olie in de koekenpan en bak hierin de uien circa 5 minuten op middelhoge stand. Voeg de knoflook en spinazie toe en bak 2 minuten. Verwarm de oven voor op 180ºC.

Stap 2

Meng intussen de bosui met de roomkaas en de helft van de room. Roer glad. Voeg de rest van de room toe en roer goed. Breng op smaak met nootmuskaat.

Stap 3

Voeg de gnocchi en het roommengsel toe aan de pan en meng goed. Bestrooi met de kaas en bak circa 15 minuten in de oven.

Voedingswaarden

Energie645 kcal
Vetten34 g
waarvan: verzadigd vet19 g
Koolhydraten58 g
waarvan: suikers0 g
Vezels6 g
Eiwitten23 g
Zout3.8 g

Trefwoorden

familieweekendpasenlenteZonder vlees of visovengerechtpasta'sovenschotel

Tips

Schep het mengsel voor de ovenschotel over in een ovenschaal wanneer je koekenpan niet geschikt is voor gebruik in de oven.Vervang de kaas in dit recept door pestokaas.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.