Groene currypasta
Zelf groene currypasta maken? Het is makkelijker dan je denkt en geeft je curry’s een heerlijke, verse smaak.
- 4 personen
- eenvoudig
- 10 minuten
- bijgerecht
Ingrediënten
4 personen
Bereidingswijze
Stap 1
Verwijder het buitenste blad van de stengels citroengras en snijd de stengels in stukjes. Verwijder eventueel voor een mildere smaak de zaadlijsten uit de pepers en snijd het vruchtvlees in stukjes.
Stap 2
Doe alle ingrediënten in de keukenmachine en maal tot een pasta.
Voedingswaarden
Energie58 kcal
Vetten1 g
waarvan: verzadigd vet0 g
Koolhydraten9 g
waarvan: suikers0 g
Vezels5 g
Eiwitten2 g
Zout0.9 g
Tips
Met deze currypasta in je vriezer heb je een basis voor een snelle curry, kruidige soep, quiche of puree met een twist.