Goudse-kaasstengels

Kaasstengels maken? Met Goudse kaas maak je deze onweerstaanbaar lekkere kaasstengels! Je hebt er maar vier ingrediënten voor nodig.

  • gemiddeld
  • 10 minuten
  • klein gerecht
Goudse-kaasstengels

Ingrediënten

10 stukken

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 180ºC. Bestuif het werkvlak met bloem, leg de deegplakjes op elkaar en rol ze uit tot een plak van 20x20 cm. Leg het deeg op de bakplaat.

Stap 2

Bestrijk de bovenkant van het deeg met ei en bestrooi met de kaas. Druk de kaas goed aan.

Stap 3

Snijd het deeg in repen van 2 cm. Pak elke reep aan twee kanten vast en draai in tegengestelde richting, zodat er een swirl in het deeg ontstaat. Het is niet erg als er wat kaas valt. Leg de gedraaide deegstengels met wat afstand van elkaar op de bakplaat.

Stap 4

Bak de kaasstengels in de oven in circa 25 minuten goudbruin.

Voedingswaarden

Energie110 kcal
Vetten7 g
waarvan: verzadigd vet4 g
Koolhydraten8 g
waarvan: suikers0 g
Vezels0 g
Eiwitten4 g
Zout0.4 g

Trefwoorden

familieweekendspeciale dagenfeestjeZonder vlees of visvegetarischkinderenin de pauze (snack)borrelhapjeborrelklein gebakovengerecht

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.