Gnocchi uit de oven met zalm

Zelf gnocchi in de oven maken? Deze romige ovenschotel met zalm en mozzarella is een succes voor het hele gezin.

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 10 minuten
  • hoofdgerecht
Gnocchi uit de oven met zalm

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de gnocchi in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Voeg de spinazie in delen toe aan de pan met gnocchi en laat slinken.

Stap 2

Snijd intussen de zalm in blokjes en de mozzarella in plakjes.

Stap 3

Giet de gnocchi met de spinazie af. Laat ze goed uitlekken en verdeel over de ovenvaste pan (Ø 20 cm). Leg de zalm ertussen.

Stap 4

Schenk de pastasaus over de ovenschotel. Beleg met de mozzarella. Bak de gnocchischotel in de oven in 20 min. goudgeel.

Voedingswaarden

Energie628 kcal
Vetten18 g
waarvan: verzadigd vet6 g
Koolhydraten85 g
waarvan: suikers0 g
Vezels7 g
Eiwitten29 g
Zout3.2 g

Trefwoorden

familieweekendvisovengerechtpasta's

Tips

Liever vlees? Vervang de zalmfilet door 250 g gebakken, gerookte spekreepjes. Neem 250 g linzen (uitgelekt, uit blik) voor een vegetarisch gerecht.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.