Gnocchi uit de oven met zalm
Zelf gnocchi in de oven maken? Deze romige ovenschotel met zalm en mozzarella is een succes voor het hele gezin.
- 4 personen
- eenvoudig
- 10 minuten
- hoofdgerecht
Ingrediënten
Bereidingswijze
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de gnocchi in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Voeg de spinazie in delen toe aan de pan met gnocchi en laat slinken.
Stap 2
Snijd intussen de zalm in blokjes en de mozzarella in plakjes.
Stap 3
Giet de gnocchi met de spinazie af. Laat ze goed uitlekken en verdeel over de ovenvaste pan (Ø 20 cm). Leg de zalm ertussen.
Stap 4
Schenk de pastasaus over de ovenschotel. Beleg met de mozzarella. Bak de gnocchischotel in de oven in 20 min. goudgeel.