Gnocchi met worst en mozzarella

Eet eens wat vaker gnocchi! Dit Italiaanse recept staat in 15 minuten op tafel. Lekker, makkelijk en snel.

  • 2 personen
  • eenvoudig
  • 15 minuten
  • hoofdgerecht
Gnocchi met worst en mozzarella

Ingrediënten

2 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwijder het vel van de worst. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak hierin het worstvlees rul. Voeg de Italiaanse groenten toe en roerbak circa 4 minuten.

Stap 2

Voeg de tomatenblokjes toe en laat nog 5 minuten pruttelen. Breng op smaak met zout en peper.

Stap 3

Roer de gnocchi door de tomatensaus. Scheur de mozzarella erover en bestrooi met de basilicum.

Voedingswaarden

Energie775 kcal
Vetten37 g
waarvan: verzadigd vet15 g
Koolhydraten66 g
waarvan: suikers0 g
Vezels9 g
Eiwitten39 g
Zout3.8 g

Trefwoorden

vleesdoordeweekklaar in 20 minutenklein huishoudengroente

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.