Gevulde eieren met rauwe ham

Gevulde eieren maken is altijd een goed idee op een feestje. Als topping gebruik je rauwe ham met tuinkers. Hier maak je iedereen blij mee!

  • gemiddeld
  • 20 minuten
  • klein gerecht
Gevulde eieren met rauwe ham

Ingrediënten

12 stukken

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Kook de eieren in circa 8 minuten hard. Halveer ze en schep de eidooiers eruit.

Stap 2

Prak de eidooiers glad met de mayonaise, roomkaas, ketchup, mosterd, sjalot, augurkjes en paprika. Vul de eieren ermee en zet in de koelkast. Gebruik hiervoor het liefst een spuitzak met gekartelde spuitmond voor een mooi effect.

Stap 3

Garneer de gevulde eieren met de ham en tuinkers.

Voedingswaarden

Energie70 kcal
Vetten5 g
waarvan: verzadigd vet1 g
Koolhydraten1 g
waarvan: suikers0 g
Vezels0 g
Eiwitten4 g
Zout0.2 g

Trefwoorden

vleesfamilieweekendspeciale dagenkerstklaar in 20 minutenborrelhapjeborrel

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.