Gevulde courgette met bolognesesaus
Gevulde courgette maken? Goed idee! Vul ze met restjes bolognesesaus. Makkelijk en kidsproof!
- 4 personen
- eenvoudig
- 10 minuten
- hoofdgerecht
Ingrediënten
Bereidingswijze
Stap 1
Halveer 4 courgettes in de lengte en hol ze uit met een eetlepel. Hak het vruchtvlees fijn en meng dit door de helft van het recept bolognesesaus (<a href="https://www.boodschappen.nl/recept/klassieke-ragu-bolognese/" target="_blank">klassiek</a> of <a href="https://www.boodschappen.nl/recept/vegetarische-ragu-bolognese/" target="_blank">vega</a>)
Stap 2
Voeg eventueel een paar eetlepels paneermeel toe om de vulling iets dikker te maken. Vul de courgettes met het mengsel, leg ze in een ingevette ovenschaal (20 x 30 cm) en bestrooi met 100 g geraspte kaas.
Stap 3
Bak 25 min. in de oven op 180°C tot de courgettes zacht zijn en de kaas goudgeel is.