Gevulde brunchbroodjes

Drie feestelijke paasbrunchbroodjes! Kies voor zoet met roomkaas en bessen, hartig met serranoham en aardbeien, of romig met asperge-eisalade. Lekker makkelijk en perfect voor een gezellige paasbrunch.

  • 6 personen
  • eenvoudig
  • 20 minuten
  • brunch
Gevulde brunchbroodjes

Ingrediënten

6 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 220°C. Bak 1 pak brunchbroodjes (300 g) volgens de aanwijzingen op de verpakking af.

Stap 2

<h4><b>Minicroissants met roomkaas en bessen</b></h4> Snijd de minicroissants open. Boen 1 limoen schoon en rasp er 1 tl van de groene schil af. Meng 50 g roomkaas naturel met 1 tl poedersuiker en besmeer de croissants ermee. Verdeel er 50 g blauwe bessen, 1 tl vloeibare honing en 1 tl limoenrasp over

Stap 3

<h4><b>Brunchbroodjes met serranoham en aardbeien</b></h4> Snijd de brunchbroodjes open. Halveer 2 plakjes serranoham in de lengte en snijd 4 aardbeien in plakjes. Beleg de broodjes met een beetje rucola, de ham en aardbeien. Besprenkel met 1 tl balsamicoazijn. Breng op smaak met peper.

Stap 4

<h4><b>Gevulde brunchbroodjes met asperge-eisalade</b></h4> Kook 2 eieren in 7-9 min. hard. Pel de eieren en hak ze grof. Schil 1 rauwe witte asperge en snijd in blokjes van 2-3 mm. Meng het ei en de asperge met 2 el mayonaise. Breng op smaak met zout en peper. Snijd de broodjes open en beleg met wat veldsla en de asperge-eisalade.

Voedingswaarden

Geen voedingswaarden beschikbaar

Trefwoorden

familiebrunchbroodpasenspeciale dagenlentelunch

Tips

Je kunt de brunchbroodjes ook in de airfryer afbakken. Bak ze op 200°C in ca. 4 min. goudgeel en gaar.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.