Gevulde aardappelen
Gevulde aardappelen maken? Zet alle ingrediënten klaar in bakjes en laat iedereen z’n eigen aardappel vullen.
- 4 personen
- gemiddeld
- 15 minuten
- hoofdgerecht
Ingrediënten
Bereidingswijze
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Meng de aardappelen met 3 eetl. olie en bestrooi met (zee)zout. Verdeel over een bakplaat en pof ze in het midden van de oven in ca. 45 min. gaar. Ze zijn gaar als je er makkelijk in kunt prikken met een mes of vork.
Stap 2
Maak intussen de salade. Halveer de komkommer en schraap de zaadlijsten eruit. Snijd in plakjes van 1 cm dik. Schep de rest van de olie om met de azijn, dille, komkommer en veldsla. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 3
Doe alle toppings in schaaltjes en zet op tafel. Snijd de aardappelen open en vul ze met de lekkerste combinaties. Serveer met de salade.