Gevulde aardappelen

Gevulde aardappelen maken? Zet alle ingrediënten klaar in bakjes en laat iedereen z’n eigen aardappel vullen.

  • 4 personen
  • gemiddeld
  • 15 minuten
  • hoofdgerecht
Gevulde aardappelen

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 200°C. Meng de aardappelen met 3 eetl. olie en bestrooi met (zee)zout. Verdeel over een bakplaat en pof ze in het midden van de oven in ca. 45 min. gaar. Ze zijn gaar als je er makkelijk in kunt prikken met een mes of vork.

Stap 2

Maak intussen de salade. Halveer de komkommer en schraap de zaadlijsten eruit. Snijd in plakjes van 1 cm dik. Schep de rest van de olie om met de azijn, dille, komkommer en veldsla. Breng op smaak met zout en peper.

Stap 3

Doe alle toppings in schaaltjes en zet op tafel. Snijd de aardappelen open en vul ze met de lekkerste combinaties. Serveer met de salade.

Voedingswaarden

Energie283 kcal
Vetten11 g
waarvan: verzadigd vet1 g
Koolhydraten39 g
waarvan: suikers0 g
Vezels4 g
Eiwitten5 g
Zout0.4 g

Trefwoorden

weekend

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.