Geroosterde ribeye met tomaat-granaatappelsalsa

Extra lekker om te grillen op de barbecue: ribeye. Hier vind je een heerlijk recept met ribeye met tomaat-granaatappelsalsa. Maak het gerecht af met Parmezaanse kaas. Succes gegarandeerd!

  • 4 personen
  • gemiddeld
  • 25 minuten
  • hoofdgerecht
Geroosterde ribeye met tomaat-granaatappelsalsa

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Bestrijk het vlees met olijfolie en bestrooi met zout en peper. Meng voor de salsa de tomaatjes, paprika, rode peper, granaatappelpitjes, honing en het limoensap.

Stap 2

Rooster het vlees in een hete grill- of koekenpan (of op de barbecue) 2-3 minuten per kant. Verdeel de rucola over 4 borden en besprenkel met olijfolie. Snijd het geroosterde vlees in repen en verdeel de Parmezaanse kaas over de rucola. Serveer met de salsa.

Voedingswaarden

Geen voedingswaarden beschikbaar

Trefwoorden

vleesweekendbrunchpasenspeciale dagenlentezomerbbqlunch

Tips

Voeg 1 eetlepel gehakte munt toe aan de salsa.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.