Geroosterde gnocchi met sperziebonen en worst

Gnocchi uit de oven? Zeker weten! Samen met knapperige sperziebonen en sappige worstjes is dit een makkelijke AGV-maaltijd met een twist.

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 20 minuten
  • hoofdgerecht
Geroosterde gnocchi met sperziebonen en worst

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel de gnocchi over de bakplaat. Besprenkel met de Italiaanse kruiden, 2 el olie en zout, en schep om. Rooster in 10 min. in het midden van de oven goudgeel. Schep om en leg de tomaatjes aan de tak tussen de gnocchi. Rooster nog 10 min.

Stap 2

Verhit intussen de rest van de olie in een koekenpan en braad de worsten in ca. 15 min. op een matige stand rondom lichtbruin en gaar.

Stap 3

Kook intussen ook de sperziebonen in ca. 8 min. beetgaar. Giet af, schep om met de kappertjes en breng op smaak met peper. Serveer de gnocchi met de tomaatjes, sperziebonen en braadworst.

Voedingswaarden

Energie681 kcal
Vetten26 g
waarvan: verzadigd vet8 g
Koolhydraten79 g
waarvan: suikers0 g
Vezels9 g
Eiwitten28 g
Zout3.4 g

Trefwoorden

vleesfamilieweekenddoordeweekovengerecht

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.