Gemarineerde gerookte makreel

Zo lekker tijdens het kerstdiner: gemarineerde gerookte makreel. Het perfecte feestmaal! Maak het gerecht af met rode ui, een zelfgemaakte dip en brood. Eet smakelijk!

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 10 minuten
  • voorgerecht
Gemarineerde gerookte makreel

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Breng de azijn met 200 ml water, de helft van de ui, de specerijen en honing aan de kook. Laat afkoelen. Leg de makreelfilets in een platte schaal. Giet de marinade erover en laat afgedekt minimaal 2 uur marineren in de koelkast.

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Hak de overige ui fijn en meng met de crème fraîche, augurken en de bieslook.

Stap 2

Neem de visfilets uit de marinade en leg ze op borden. Schep een royale dot crème-fraîchemengsel ernaast en bestrooi met de bieslook en uienringen. Serveer met roggebrood.

Voedingswaarden

Energie350 kcal
Vetten25 g
waarvan: verzadigd vet9 g
Koolhydraten13 g
waarvan: suikers0 g
Vezels3 g
Eiwitten17 g
Zout1.4 g

Trefwoorden

weekendspeciale dagenkerstvis

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.