Geitenkaas-spinazie sandwiches

Als je je sandwich stapelt, ziet je lunch er meteen feestelijk uit! Steek de boterhammen uit en gebruik de rest van het brood om bijvoorbeeld croutons van te maken.

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 25 minuten
  • lunch
Geitenkaas-spinazie sandwiches

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Steek met de uitsteekvorm of een glas 12 rondjes uit de sneetjes brood en besmeer met de tapenade. Verdeel over 8 broodrondjes geitenkaas, spinazie en dadels.

Stap 2

Stapel 4 keer 2 belegde broodrondjes. Dek de stapeltjes af met de laatste broodrondjes met de besmeerde kant naar beneden. Rijg de tomaatjes aan de prikkers en steek daarmee de broodstapeltjes vast.

Voedingswaarden

Energie450 kcal
Vetten23 g
waarvan: verzadigd vet7 g
Koolhydraten41 g
waarvan: suikers0 g
Vezels6 g
Eiwitten16 g
Zout2.3 g

Trefwoorden

familieweekendontbijtbrunchspeciale dagenkerstZonder vlees of visvegetarischsandwichhigh tealunch

Tips

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.