Gehaktschotel met prei, bleekselderij en erwten

Een ovenschotel die rijk gevuld is met gehakt en veel groenten. Prei, bleekselderij en erwten zorgen samen voor een volle smaak.

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 20 minuten
  • hoofdgerecht
Gehaktschotel met prei, bleekselderij en erwten

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Schep het gehakt-groentemengsel in de ovenschaal. Dek af met de aardappelschijfjes en bestrooi met de kaas.

Stap 2

Bak de gehaktschotel in de oven in 20 min. goudgeel en gaar.

Stap 3

Verwarm de oven voor op 200°C. Smelt in een koekenpan de boter. Bak het gehakt in 4 min. rul en bruin. Snijd intussen de bleekselderij in boogjes en de preien in ringen. Bak de bleek selderij en prei 3 min. met het gehakt mee. Bak de erwten 2 min. op een lage stand mee. Schep de crème fraîche erdoor en breng op smaak met zout en peper.

Voedingswaarden

Energie958 kcal
Vetten58 g
waarvan: verzadigd vet22 g
Koolhydraten68 g
waarvan: suikers0 g
Vezels12 g
Eiwitten33 g
Zout1.2 g

Trefwoorden

familiedoordeweekherfstovenschotel

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.