Gehaktlolly met romescodip

Een gehaktbal op een stokje! Zo kun je het vlees makkelijk braden tijdens het gourmetten.

  • 4 personen
  • gemiddeld
  • 20 minuten
  • klein gerecht
Gehaktlolly met romescodip

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Pureer voor de romescodip de gegrilde paprika's en de olie uit de pot met (gerookte) amandelen, komijnpoeder, rodewijnazijn of citroensap en een snufje peper. Steek een mini hamburger aan een prikker of spiesje.

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Bak de mini hamburgers in een beetje olijfolie op de gourmetplaat of in een pannetje. Serveer deze ‘lolly's' met de romescodip.

Voedingswaarden

Geen voedingswaarden beschikbaar

Trefwoorden

vleesfamilieweekendspeciale dagenkerstburgersfondue en gourmetspiesen

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.