Gehaktballetjes met basilicumaioli

Dit is wat we noemen slim koken: de dip maak je zelf, de balletjes koop je.

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 10 minuten
  • klein gerecht
Gehaktballetjes met basilicumaioli

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Houd 8 basilicumblaadjes apart. Pureer de rest van de basilicum met de aioli. Schep de aioli in een boterhamzakje.

Stap 2

Halveer de tomaatjes. Knip een punt van het zakje en spuit op elk tomaatje wat basilicum-aioli.

Stap 3

Leg op elk gehaktballetje een half tomaatje. Garneer met een basilicumblaadje en steek er een prikker door. Zet de prikkers op een schaal of bord.

Voedingswaarden

Energie152 kcal
Vetten14 g
waarvan: verzadigd vet3 g
Koolhydraten2 g
waarvan: suikers0 g
Vezels1 g
Eiwitten4 g
Zout0.6 g

Trefwoorden

weekendspeciale dagenkerstborrelhapjeborrelwintergehaktbal

Tips

Liever zonder vlees? Neem plantaardige balletjes.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.