Gegrilde perziken met mascarpone

Deze perziken van de grill zijn onweerstaanbaar. Serveer met een toef citroenmascarpone en je hebt een feestelijk toetje.

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 15 minuten
  • nagerecht
Gegrilde perziken met mascarpone

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Steek de barbecue aan. Halveer de perziken en verwijder de pit. Klop met de mixer de mascarpone met de limonadesiroop luchtig.

Stap 2

Gril de perziken op het snijvlak 4 min. tot ze mooie grillstrepen hebben. Keer ze en gril nog 1 min.

Stap 3

Leg de perziken op 4 borden en schep een toef mascarpone erbij. Druppel eventueel extra limonadesiroop erover.

Voedingswaarden

Energie193 kcal
Vetten15 g
waarvan: verzadigd vet10 g
Koolhydraten9 g
waarvan: suikers0 g
Vezels2 g
Eiwitten4 g
Zout0.1 g

Trefwoorden

familieweekendspeciale dagenlentefeestjebbqfruit

Tips

Bestrooi met 4 verkruimelde bitterkoekjes.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.