Gegrilde meloen met limoendip

Meloen van de barbecue? Dat kan gewoon! Daar krijgt ‘ie een extra lekkere rokerige smaak van. Lekker als bijgerecht of nagerecht.

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 20 minuten
  • nagerecht
Gegrilde meloen met limoendip

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Meng 2 eetl. limoensap met de gembersiroop door de crème fraîche. Schep de dip in een schaaltje en bestrooi met de limoenrasp.

Stap 2

Bestrijk de partjes meloen dun met de olijfolie.

Stap 3

Gril de meloenpartjes op de hete barbecue ca. 1 min. per kant tot ze aan beide kanten mooie grillstrepen hebben.

Stap 4

Leg de gegrilde meloen op een schaal en zet de dip erbij.

Voedingswaarden

Energie174 kcal
Vetten12 g
waarvan: verzadigd vet7 g
Koolhydraten14 g
waarvan: suikers0 g
Vezels1 g
Eiwitten2 g
Zout0.1 g

Trefwoorden

weekendklaar in 20 minutenzomerbbqZonder vlees of vis

Tips

Bestrooi de gegrilde meloen met blaadjes munt.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.