Gegrilde kokos-currykip met ananas-salsa
Kip, ik heb je! Deze kipfilets zijn gemarineerd in kokosmelk en rode currypasta. Samen met de zoete salsa zijn dit echte zonnestraaltjes op je bord.
- 4 personen
- gemiddeld
- 20 minuten
- bijgerecht
Ingrediënten
Bereidingswijze
Stap 1
Halveer de kipfilets in de lengte zodat je 4 dunne filets hebt. Schep om met de currypasta en kokosmelk. Laat minimaal 30 min. afgedekt in de koelkast marineren.
Stap 2
Halveer de komkommer in de lengte en schraap de zaadlijsten eruit. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd de ananasblokjes kleiner en schep om met de komkommer en chilisaus.
Stap 3
Steek de barbecue aan. Gril de kip in 10 min. op het rooster gaar. Keer halverwege.
Stap 4
Serveer de kip met de salsa.