Gegrilde kippendij met watermeloen

Zin in een frisse salade? Maak eens deze gegrilde kippendij met watermeloen en munt. Dit gerecht combineert goed met een lichte rosé.

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 25 minuten
  • voorgerecht
Gegrilde kippendij met watermeloen

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Meng de kip met de olijfolie en ras el hanout. Rooster de kip circa 10 minuten in een hete grill- of koekenpan.

Stap 2

Verdeel de veldsla over borden. Meng de ingrediënten voor de dressing. Schep de kip op de sla, bestrooi met de granaatappelpitjes en leg de blokjes meloen erbij. Serveer met de dressing.

Voedingswaarden

Energie395 kcal
Vetten25 g
waarvan: verzadigd vet8 g
Koolhydraten16 g
waarvan: suikers0 g
Vezels1 g
Eiwitten27 g
Zout0.5 g

Trefwoorden

familieweekendzomersaladekip

Tips

Neem voor dit recept frambozen in plaats van watermeloen.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.