Gegratineerde scholfilet

Ben je op zoek naar lekkere gourmetrecepten? Denk eens wat vaker aan vis! Bijvoorbeeld scholfilet. Even zelf marineren en je geeft er net even dat feestelijke tintje aan!

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 15 minuten
  • klein gerecht
Gegratineerde scholfilet

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Dep schol- of kabeljauwfilets droog en snijd ze in brede repen. Besprenkel met citroensap en bestrooi met zout en peper. Meng de amandelen of hazelnoten met de geraspte kaas en bieslook of peterselie.

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verhit een beetje olijfolie in het gourmetpannetje, leg de vis erin en verdeel wat van het notenmengsel erover. Zet het pannetje onder de gourmetgrill en gratineer in 3-4 minuten goudbruin en gaar.

Voedingswaarden

Geen voedingswaarden beschikbaar

Trefwoorden

familieweekendspeciale dagenkerstklaar in 20 minutenvisfondue en gourmet

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.