Gegratineerde gnocchi met knoflookgarnalen

Gnocchi met knoflookgarnalen klinkt ingewikkeld, maar niets is minder waar. Hier hoef je echt geen chef-kok voor te zijn, iedereen kan dit heerlijke en eenvoudige gerecht maken!

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 20 minuten
  • hoofdgerecht
Gegratineerde gnocchi met knoflookgarnalen

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 180ºC. Kook de gnocchi in ruim water met zout volgens de aanwijzingen gaar.

Stap 2

Verhit 2 el olijfolie in een koekenpan. Bak de roerbakgroenten 3 min. Voeg de tomaatjes toe en bak nog 2 min. Schenk de pastasaus erbij en verwarm nog 2 min.

Stap 3

Verdeel de gnocchi over de ovenschaaltjes. Schep de groentesaus erover. Leg de garnalen erop.

Stap 4

Scheur de mozzarella in stukjes. Meng ze met de citroenrasp, oregano en de rest van de olijfolie. Verdeel de mozzarella over de garnalen. Breng op smaak met peper.

Stap 5

Bak de gnocchischoteltjes in de voorverwarmde oven in 20 min. lichtbruin en gaar.

Voedingswaarden

Energie846 kcal
Vetten30 g
waarvan: verzadigd vet10 g
Koolhydraten111 g
waarvan: suikers0 g
Vezels8 g
Eiwitten29 g
Zout3.8 g

Trefwoorden

familiedoordeweekvisovengerechtpasta's

Tips

Snijd de citroen in partjes en serveer erbij.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.