Gebakken rijst met pittige rookworst

Rookworst bij de nasi? Waarom niet! Dat is weer eens wat anders om op tafel te serveren. Dit gerecht is ideaal voor doordeweeks; je maakt dit recept in 20 minuten klaar.

  • 2 personen
  • eenvoudig
  • 20 minuten
  • hoofdgerecht
Gebakken rijst met pittige rookworst

Ingrediënten

2 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Kook de rijst. Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan bak de rookworst met de sambal naar smaak goudbruin en knapperig. Schep uit de pan en houd apart.

Stap 2

Voeg de groenten toe aan het bakvet en roerbak circa 3 minuten op een hoge stand. Voeg de rijst toe en ketjap toe en bak circa 5 minuten op een hoge stand. Serveer met de rookworst en extra sambal naar smaak.

Voedingswaarden

Energie605 kcal
Vetten27 g
waarvan: verzadigd vet8 g
Koolhydraten69 g
waarvan: suikers0 g
Vezels6 g
Eiwitten18 g
Zout2.2 g

Trefwoorden

vleesdoordeweekklaar in 20 minutenwinterleftoverswok- en roerbakgerechtklein huishouden

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.