Gebakken rijst met bosui en garnalen

Met deze snelkookrijst maak je dit rijst recept in een handomdraai! Nasigroenten erbij en garnalen erbij en je kunt in een kwartiertje aanvallen.

  • 1 personen
  • eenvoudig
  • 15 minuten
  • hoofdgerecht
Gebakken rijst met bosui en garnalen

Ingrediënten

1 persoon

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Kook de rijst. Verhit 1 eetlepel zonnebloemolie in een wok of hapjespan en bak hierin de knoflook en garnalen circa 2 minuten. Schep uit de pan en houd apart. Voeg de nasigroenten toe aan het bakvet en roerbak circa 4 minuten.

Stap 2

Voeg de ketjap en gekookte rijst toe aan de groenten en roer goed door. Schuif het rijstmengsel naar een kant in de pan. Giet de overige zonnebloemolie aan de andere kant in de pan, voeg het ei toe en roerbak in 1-2 minuten bijna gaar.

Stap 3

Voeg de garnalen weer toe en roer alles goed door elkaar. Bestrooi met de bosui.

Voedingswaarden

Energie705 kcal
Vetten28 g
waarvan: verzadigd vet5 g
Koolhydraten72 g
waarvan: suikers0 g
Vezels8 g
Eiwitten37 g
Zout3.1 g

Trefwoorden

doordeweekklaar in 20 minutenvisgroente

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.