Gebakken gnocchi met pesto en broccoli

Je kunt gnocchi koken, maar ook bakken! Heerlijk, zo’n krokant korstje. Dit gnocchi recept staat in 15 minuten op tafel. Handig voor doordeweeks dus.

  • 1 personen
  • eenvoudig
  • 15 minuten
  • hoofdgerecht
Gebakken gnocchi met pesto en broccoli

Ingrediënten

1 persoon

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Kook de broccoli in circa 5 minuten beetgaar.

Stap 2

Verhit intussen de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de gnocchi in circa 5 minuten rondom goudbruin. Voeg de pesto en crème fraîche toe en roer goed door.

Stap 3

Voeg de broccoli en tomaatjes toe, warm mee en breng op smaak met zout en peper. Bestrooi met de pijnboompitten.

Voedingswaarden

Energie400 kcal
Vetten3 g
waarvan: verzadigd vet17 g
Koolhydraten5 g
waarvan: suikers0 g
Vezels4 g
Eiwitten7 g
Zout0.2 g

Trefwoorden

doordeweekklaar in 20 minutenZonder vlees of visvegetarischslankleftoversklein huishoudenpasta's

Tips

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.