Garnalen met gemarineerde groenten en pancetta

Vis en vlees in één gerecht? Waarom niet! We houden wel van een beetje surf en turf! Schenk een lekkere sauvignon blanc bij dit recept. De kruidigheid van de marinade past perfect bij de uitbudige aroma van de wijn.

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 15 minuten
  • hoofdgerecht
Garnalen met gemarineerde groenten en pancetta

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 200ºC. Meng de ingrediënten voor de marinade en breng op smaak met zout en peper. Schep deze marinade door de groenten en verdeel ze over de bakplaat.

Stap 2

Leg de pancetta erop en bak circa 25 minuten in het midden van de oven. Leg de laatste 5-7 minuten de garnalen ertussen. Bestrooi voor het serveren met de bosui.

Voedingswaarden

Energie650 kcal
Vetten32 g
waarvan: verzadigd vet7 g
Koolhydraten41 g
waarvan: suikers0 g
Vezels6 g
Eiwitten46 g
Zout4.5 g

Trefwoorden

weekendvisovengerechtgroente

Tips

Vervang de pancetta in dit recept door rauwe ham.Voeg een snufje chilipoeder of cayennepeper toe aan de marinade.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.