Frittata met rucola en bacon
- 4 personen
- eenvoudig
- 15 minuten
- hoofdgerecht
Ingrediënten
4 personen
Bereidingswijze
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Vet de quichevorm in. Meng de tomaatjes met de rucola. Klop de eieren los met de kookroom, zout en peper.
Stap 2
Verdeel het tomaten-rucolamengsel over de vorm en giet het eimengsel erover.
Stap 3
Leg de bacon en gorgonzola erop en bak de frittata in het midden van de oven in circa 25 minuten goudbruin en gaar.
Voedingswaarden
Energie455 kcal
Vetten35 g
waarvan: verzadigd vet18 g
Koolhydraten5 g
waarvan: suikers0 g
Vezels0 g
Eiwitten29 g
Zout0 g
Tips
Vervang de rucola in dit recept door spinazie, ringetjes bosui of prei.Neem in plaats van gorgonzola een andere soort blauwe kaas of brie.