Frittata met rucola en bacon

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 15 minuten
  • hoofdgerecht
Frittata met rucola en bacon

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 200°C. Vet de quichevorm in. Meng de tomaatjes met de rucola. Klop de eieren los met de kookroom, zout en peper.

Stap 2

Verdeel het tomaten-rucolamengsel over de vorm en giet het eimengsel erover.

Stap 3

Leg de bacon en gorgonzola erop en bak de frittata in het midden van de oven in circa 25 minuten goudbruin en gaar.

Voedingswaarden

Energie455 kcal
Vetten35 g
waarvan: verzadigd vet18 g
Koolhydraten5 g
waarvan: suikers0 g
Vezels0 g
Eiwitten29 g
Zout0 g

Trefwoorden

brunchpasenovengerechtlunchleftoversovenschotel

Tips

Vervang de rucola in dit recept door spinazie, ringetjes bosui of prei.Neem in plaats van gorgonzola een andere soort blauwe kaas of brie.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.