Frambozenpalmiers

Palmiers zijn heerlijke koekjes gemaakt van bladerdeeg. En zeg nou zelf: de frambozenjam en poedersuiker zorgen ervoor dat de koekjes er stuk voor stuk uitzien als cadeautjes.

  • eenvoudig
  • 15 minuten
  • nagerecht
Frambozenpalmiers

Ingrediënten

24 stukken

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 200ºC. Rol het deeg met het bakpapier uit. Bestrijk het deeg met de jam.

Stap 2

Rol het deeg vanaf beide lange kanten op tot de rollen elkaar in het midden raken. Snijd de rol in ca. 24 plakjes (vlinders). Leg de koekjes op het bakpapier op de bakplaat.

Stap 3

Bak de frambozenvlinders in de oven in 12-15 min. lichtbruin en gaar. Laat ze op een rooster afkoelen en bestrooi met poedersuiker.

Voedingswaarden

Energie46 kcal
Vetten2 g
waarvan: verzadigd vet1 g
Koolhydraten6 g
waarvan: suikers0 g
Vezels0 g
Eiwitten1 g
Zout0.1 g

Trefwoorden

weekendspeciale dagenhigh teakoekjesgrote groep

Tips

Gebruik je favoriete jam! Ook lemoncurd of hazelnootpasta is lekker voor deze palmiers.Zorg ervoor dat het bladerdeeg goed koud is wanneer je het uitrolt, dit helpt om de palmiers knapperig te bakken.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.