Flammkuchen

Flammkuchen blijft een populair gerecht. En terecht! Deze variant met spekreepjes, ui en peterselie zorgt voor een goede bodem voor bij de borrel.

  • 4 personen
  • gemiddeld
  • 10 minuten
  • klein gerecht
Flammkuchen

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 220°C. Rol het deeg met het bakpapier uit op de bakplaat. Prik met een vork gaatjes in het deeg.

Stap 2

Meng de crème fraîche met de nootmuskaat en besmeer het deeg ermee. Verdeel de spekjes en uienringen erover.

Stap 3

Bak de flammkuchen in 15 min. in het midden van de oven lichtbruin en gaar. Snijd in 8 stukken en bestrooi met de peterselie.

Voedingswaarden

Energie433 kcal
Vetten27 g
waarvan: verzadigd vet13 g
Koolhydraten35 g
waarvan: suikers0 g
Vezels3 g
Eiwitten11 g
Zout1.7 g

Trefwoorden

weekendborrelhapjeborrelflammkuchenoktoberfest

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.