Feijoada

  • 4 personen
  • gemiddeld
  • 30 minuten
  • hoofdgerecht
Feijoada

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verhit de olie in een braadpan en bak hierin al het vlees rondom lichtbruin.

Stap 2

Schep de uien, knoflook en paprika erdoor en bak circa 2 minuten mee.

Stap 3

Voeg de laurierblaadjes, vleesbouillon, rode peper en het sinaasappelsap toe en stoof zachtjes circa 1,5 uur tot het vlees zacht is.

Stap 4

Schep de bonen, bladselderij en koriander erdoor en verwarm zonder te koken.

Stap 5

Lekker met partjes sinaasappel en witte rijst.

Voedingswaarden

Energie915 kcal
Vetten54 g
waarvan: verzadigd vet17 g
Koolhydraten37 g
waarvan: suikers0 g
Vezels0 g
Eiwitten63 g
Zout0 g

Trefwoorden

vleesfamilieweekendwinterstoofgerecht

Tips

Serveer eens met farofa: bak in 2 eetlepels olijfolie 1 gesnipperde ui, 1 teentje fijngehakte knoflook en 75 gram ontbijtspekreepjes. Schep er 250 gram bloem bij. Voeg 2 losgeklopte eieren en 1 eetlepel chilisaus toe en bak in 2-3 minuten tot een kruimelig mengsel.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.