Feestelijke smoothie met tropisch fruit
Fris en licht zuur: yoghurt past bij het voorjaar en de zomer. Maak deze smoothie bij het ontbijt, bij de lunch of als verantwoord tussendoortje.
- 2 personen
- eenvoudig
- 10 minuten
- lunch
Ingrediënten
Pre-voorbereiding
Vul de avond van tevoren de ijsblokjeshouder met het ananassap voor 12 ijsblokjes en zet in de diepvries.
Bereidingswijze
Stap 1
Bestrijk de ongesuikerde kant van de lange vingers met honing en bestrooi met de kokos.
Stap 2
Schil de mango's en de banaan en snijd in stukken. Houd een stukje mango apart en snijd in kleine blokjes.
Stap 3
Voeg de rest van het fruit met de yoghurt en alle ijsblokjes toe aan de blender. Mix op volle kracht tot een romige smoothie en giet direct in koude glazen.
Stap 4
Garneer met een takje munt en de mangoblokjes. Leg de kokosvingers op het glas en serveer direct.