Eenpanspasta met gehakt en spinazie

Hoe makkelijk, voor deze pasta met gehakt en spinazie heb je maar één pan nodig! Dat scheelt weer afwas.

  • 4 personen
  • gemiddeld
  • 20 minuten
  • hoofdgerecht
Eenpanspasta met gehakt en spinazie

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verhit de olie in een hapjespan en bak het gehakt in 5 min. rul. Voeg de champignons toe en bak 3 min. mee. Voeg de pasta, bouillon en kookzuivel toe en breng aan de kook. Laat ca. 12 min. met de deksel op de pan zachtjes garen. Roer regelmatig.

Stap 2

Als de pasta beetgaar is voeg je in delen de spinazie toe tot deze is geslonken. Breng op smaak met zout en peper. Roer de kaas erdoor en serveer.

Voedingswaarden

Energie674 kcal
Vetten32 g
waarvan: verzadigd vet15 g
Koolhydraten60 g
waarvan: suikers0 g
Vezels5 g
Eiwitten34 g
Zout2 g

Trefwoorden

familiedoordeweekklaar in 20 minutenpasta's

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.