Eenpanscurry met zoete aardappel en zalm

Zoek je naar een groene curry recept? Probeer deze met zalm en aardappel eens. Vullend met lekker veel groente!

  • 4 personen
  • gemiddeld
  • 30 minuten
  • hoofdgerecht
Eenpanscurry met zoete aardappel en zalm

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verhit de olie in een hapjespan en bak de sjalot, zoete aardappel en currypasta 5 min. Voeg de kokosmelk en bouillon toe en breng aan de kook. Stoof met de deksel op de pan 15 min.

Stap 2

Voeg de broccoli toe en stoof 5 min. mee. Voeg de limoenrasp en het limoensap, ¾ van de koriander, zalm, peper en zout toe en gaar de vis in 3 min.

Stap 3

Serveer de curry met de rest van de koriander en limoenpartjes.

Voedingswaarden

Energie655 kcal
Vetten39 g
waarvan: verzadigd vet21 g
Koolhydraten39 g
waarvan: suikers0 g
Vezels8 g
Eiwitten33 g
Zout1.8 g

Trefwoorden

doordeweekvisstoofgerecht

Tips

Lekker met rode peper voor extra pit.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.