Chopped salad

Kieskeurige eters aan tafel? Laat ze zelf kiezen welke ingrediënten er in de salade gaan door bakjes op tafel te zetten.

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 20 minuten
  • hoofdgerecht
Chopped salad

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Kook de pasta beetgaar. Giet af en spoel onder koud water af. Laat goed uitlekken. Verhit intussen een droge koekenpan en bak het spek krokant op een middelhoge stand. Laat uitlekken op keukenpapier en verkruimel het spek.

Stap 2

Meng de sla, bleekselderij, radijs en wortel in een grote schaal. Meng voor de dressing de yoghurt met de mayonaise en bieslook. Voeg eventueel wat water toe om de dressing wat dunner te maken.

Stap 3

Doe alle toppings in schaaltjes en zet met de pasta, spek en yoghurtdressing op tafel. Doe wat salade in een diep bord, voeg kikkererwten of pasta toe, kies een dressing en top af met wat je lekker vindt.

Voedingswaarden

Energie533 kcal
Vetten31 g
waarvan: verzadigd vet7 g
Koolhydraten45 g
waarvan: suikers0 g
Vezels5 g
Eiwitten16 g
Zout1.6 g

Trefwoorden

doordeweekklaar in 20 minutensalade

Tips

Varieer met dressings. Ook lekker met pesto of hummus. Roer die dan een beetje los met water.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.