Chocoladecroissants

  • eenvoudig
  • 10 minuten
  • brunch
Chocoladecroissants

Ingrediënten

6 stukken

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 200ºC. Rol het deeg van uit en snijd de deeglapjes los. Verdeel de chocolade over het deeg en rol het op vanaf de brede kant. Leg de 6 croissants naast elkaar met een kleine afstand op de bakplaat. Bestrijk de croissants met ei voor een mooie glans.

Stap 2

Bak ze in het midden van de oven in 15-17 minuten gaar en goudbruin. Serveer warm.

Voedingswaarden

Geen voedingswaarden beschikbaar

Trefwoorden

familieweekendontbijtbrunchbroodspeciale dagenkerstkinderenovengerecht

Tips

Deze croissants zijn ook lekker met een vulling van hazelnootpasta of stukjes chocolade en pistachenoten.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.